Aktuella aktiviteter

6/3 2021 Årsmöte

Årsmöte 2021

Formerna för årsmötet beror på hur coronapandemin utvecklas och meddelas senare.

29/5 2021

Konstvandring längs Konstpausleden i Stallarholmen

Konstvetaren Marie Andersson leder en konstvandring längs Konstpausleden i Stallarholmen. Projekt Konstpaus var ett projekt under samhällsbyggnadskontoret i Strängnäs kommun med medel från ESF-rådet som avslutades 2007.

Tidigare aktiviteter

21/10 2020 Ateljébesök

Besök på Konstfabriken

Passa på tillfället att möte ett 15-tal konstnärer som har sin verksamhet på Konstfabriken i Sundby.

10/10 2020 Övrigt

Visning av Erik Sands Planetarium

Planetariet är en skulpturgrupp som nog är okänd för de flesta, mycket på grund av dess undanskymda placering. Låt oss tillsammans studera konstnärens gestaltning av planeterna på nära håll och föreställa oss hur det hela tedde sig när verket roterade. Föreningens ordförande Robert Vikström och Erik Sands son Olof Sand finns på plats för att besvara frågor

9/9 2020 Konststudiecirkel

Konststudiecirklar 2020

Föreningen arrangerar i samarbete med Studiefrämjandet studiecirklar med olika tema, som bestäms i samråd med deltagarna.

Visa alla aktiviteter