Hemsidan för Strängnäs konstförening har bytt utseende

Sveriges Konstföreningar erbjuder alla anslutna konstföreningar en helt ny medlemsförmån i form av en egen hemsida. Hemsidan, som drivs ideellt, är reklamfri och helt gratis för förbundets medlemmar. Sveriges Konstföreningar äger sidan och ansvarar för driften.

Strängnäs konstförening har testat hemsidan under utvecklingsfasen och har nu beslutat att byta till  den sida som tillhandahålls av Sveriges konstföreningar. Vi kommer naturligtvis att fortsätta ansvara för  uppdateringen av innehållet och hoppas att ni ska vilja fortsätta att följa föreningens verksamhet på  den nya hemsidan.

Hör gärna av er om ni upptäcker något som gör sidan svår att läsa eller hitta i, så kan vi försöka arbeta för en förändring.